Gezocht landhuis om te kopen? Neem dan contact op met Boerderijmakelaar!

Gezocht landhuis om te kopen? Neem dan contact op met Boerderijmakelaar!Wilt u graag een landhuis kopen en bent u opzoek naar de geschikte makelaar? Dan bent u bij ons van Boerderijmakelaar aan het juiste adres. Het is voor veel mensen een droom om een landelijk gelegen landhuis te kopen in een schitterende omgeving. Bij Boerderijmakelaar wordt het aankooptraject zorgvuldig doorlopen. Bij de koop van een landhuis komt namelijk wat meer kijken dan bij een reguliere woning. Wij begeleiden u op een professionele wijze bij de koop en zijn specialist als het gaat om landhuizen kopen. Met onze ervaring en kennis, weten wij precies waarop u dient te letten om nare problemen te voorkomen, zoals verborgen gebreken of juridische details in het koopcontract die duizenden euro’s kunnen kosten. Boerderijmakelaar zorgt ervoor dat u gegarandeerd zult besparen en met een vertrouwd gevoel uw landhuis kunt kopen.

Landhuis kopen

Het is een specialistische zoektocht om een geschikt landhuis te vinden. Er zijn diverse landhuizen te koop, maar de meeste worden niet goed gepromoot of middels stille doorverkoop verkocht. Het zal u daarom veel meer opleveren om de hulp in te schakelen van een ervaren makelaar dat bekend is in de omgeving. Boerderijmakelaar kent diverse connecties met onder andere verkoopeigenaren en projecten, zodat u als een van de eerste op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen. Daarbij kennen wij de optimale omstandigheden om een landhuis te kopen. Op basis van uw wensen en het aanwezige aanbod gaan wij opzoek naar geschikte landhuizen die voor u interessant zullen zijn om te gaan bezichtigen.
Benieuwd waardoor wij ons onderscheiden van de rest? Boerderijmakelaar vindt het allereerst belangrijk om volledig op de hoogte te zijn van de status en de mogelijkheden. Voor aankoop wordt er dus altijd een uitgebreide taxatie uitgevoerd. Hierbij worden onderwerpen, zoals erfpacht, bodemsoort, vervuiling, milieuvergunningen en Rood voor Rood regeling doorgenomen. Daarbij geldt, hoe meer grond u zoekt, hoe complexer de juridische zaken worden. Met onze expertise en een uitgebreide taxatie, bent u verzekerd van veel meer zekerheid en informatie voor u overweegt een landhuis te kopen.

Landhuis volledig ontzorgt kopen

Bent u opzoek naar een modern hagelnieuw landhuis of juist een authentiek knus landhuis? Wij helpen u graag verder om uw droom landhuis te vinden. Zodra het taxatierapport is opgesteld, gaan wij uitgebreid met u in gesprek over de belangrijke en vooral bepalende bevindingen. Hierdoor krijgt u waardevolle informatie mee, zodat u weloverwogen een beslissing kunt maken. Het bevindingen gesprek duurt normaliter 1,5 uur. Na dit gesprek heeft u voldoende informatie om te kunnen beslissen wat de volgende stap wordt in het aankooptraject. Waar u keuze ook naar uit zal gaan, ons team met deskundige makelaars, planologen en andere experts zorgen ervoor dat u geheel wordt ontzorgt in het aankooptraject. Het kopen van uw favoriete landhuis wordt hierdoor een prettige ervaring zonder grote (negatieve) verrassingen.

Voordelen landhuis kopen met Boerderijmakelaar:

  • Voorkom grote risico’s
  • Deskundige adviezen
  • Altijd op basis van een taxatierapport
  • Volledig op de hoogte van alle belangrijke wetten en regelgeving
  • Geheel ontzorgt uw droom landhuis kopen
  • Betrokken en vriendelijke professionals
  • Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod
  • Uitgebreid netwerk

Boerderijmakelaar is uw specialist als u graag uw droom landhuis wilt kopen. Vraag gelijk meer informatie aan over onze deskundige dienstverlening of ons actuele aanbod landhuizen en landgoederen en bekijk onze website: Noarber! Ons team staat voor u klaar!