Energiemaatschappij vergelijken

Je staat er misschien niet zo bij stil, maar een van de grootste vaste lastenpost van ieder huishouden is waarschijnlijk de energierekening. Ieder apparaat dat aanstaat, iedere keer dat je de CV een graadje hoger zet en als je het gas opendraait om te koken, het kost allemaal geld. En natuurlijk kan niemand zonder gas en elektriciteit, maar het is zeker de moeite waard om eens goed naar je energieleverancier te kijken, omdat het misschien wel goedkoper kan. Soms biedt een andere energieleverancier simpelweg een lager tarief, maar het is ook goed mogelijk dat je een welkomstcadeau krijgt, of iets anders. Bij SlimMetEnergie.com is het gemakkelijk om jouw energiemaatschappij te vergelijken en zo te zien of jouw energierekening nog lager kan. En op het moment dat jij een goedkopere energiemaatschappij hebt gevonden regelen wij voor jou de overstap, zodat jij je nergens meer zorgen om hoeft te maken. Kijk daarom snel op SlimMetEnergie.com om jouw energiemaatschappij te vergelijken en je ziet direct hoeveel jij kan besparen!

Simpel je energiemaatschappij vergelijken

Bijna altijd is het voordeliger om over te stappen van energieleverancier, omdat er altijd wel een energieleverancier is die jou een welkomstkorting aanbiedt. Dat betekent dat je voor het overstappen een bepaald bedrag krijgt, als je daar minstens een jaar blijft, wat vaak ook de contractduur is. Het overstappen zelf kost je niks, mits je eigen contract bij je eigen energieleverancier opzegbaar is. Dit is vaak het geval na een jaar. Wij houden hier bij het regelen van je overstap rekening mee. Als je contract bijna afgelopen is dan wachten we totdat het helemaal afgelopen is en zorgen we er dan voor dat je overstap goed geregeld wordt. Als je via onze SlimMetEnergie.com je energiemaatschappij gaat vergelijken dan houden wij direct rekening met deze welkomstkorting en ook met het huidige tarief van je energiemaatschappij. Zo zie je dus direct of het goedkoper kan en hoeveel je dan zou besparen op jaarbasis.

Een ruime keuze

Maar energie is niet zomaar energie, waar je natuurlijk ook rekening mee moet houden als je je energiemaatschappij gaat vergelijken. Wil je bijvoorbeeld alleen duurzame stroom, of per se CO2 gecompenseerd gas? Bij SlimMetEnergie.com kun je je energiemaatschappij vergelijken die alleen dit stroom en gas leveren, zodat je precies de energie krijgt die jij wilt. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een langer contract te kiezen, wat voornamelijk als voordeel heeft dat je de energieprijs vast kunt zitten voor langere tijd. Denk je bijvoorbeeld dat de energieprijs gaat stijgen over twee jaar, dan kan het slim zijn om nu al voor drie jaar je tarief vast te zetten. Op deze manier ben je lager uit. Bij SlimMetEnergie.com kun je energiemaatschappij vergelijken met andere contractduren, zodat je ook hier direct ziet hoeveel goedkoper je uit bent. Je energiemaatschappij vergelijken bij Slim Met Energie is heel gemakkelijk. Je voert je postcode en huisnummer in, waarna wij voor jou de goedkoopste energieleverancier voor jou op een rijtje zetten. Als je dat weet kun je ook je energieverbruik invullen, maar als je dat niet weet is dat niet erg. Wij kunnen voor jou een schatting maken aan de hand van je gezinssituatie, zodat je het toch kunt vergelijken met andere aanbieders. Wat jouw situatie dus ook is en naar wat voor soort energie je opzoek bent, bij SlimMetEnergie.com kun je makkelijk je huidige energiemaatschappij vergelijken en zie je direct of het goedkoper kan. En als je besluit over te stappen, dan regelen wij alles voor je, zodat je niks van de overstap merkt, behalve in je portemonnee dan!