Energetix ring

Zoek jij een mooi sieraad? Kies dan eens voor een energetix ring! Net als veel andere dames vind ik het zelf ook heel erg leuk om mijn outfit af te maken met de nodige accessoires. Mooie kleren laten je immers nog meer stralen als je ze combineert met mooie en bijpassende accessoires. Voor veel vrouwen zal dit betekenen dat zij voor sieraden kiezen. Bijvoorbeeld voor mooie oorbellen, een prachtige ketting, een bijzondere armband of ringen. En ik heb dus gekozen voor het dragen van een energetix ring! Ik heb overigens niet enkel dit sieraad van dit merk, ik heb ook al diverse andere sieraden bij hen gekocht. Waarom nu juist hiervoor kiezen? In de eerste plaats natuurlijk omdat ze er gewoon heel erg leuk uitzien. Ze zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en dat merk je gewoon als je ze draagt. Geen vervelende allergische reacties doordat er simpel materiaal gebruikt is, maar echte kwaliteit. Het leuke van dit sieradenmerk is ook dat zij een ruime variëteit bieden. Ze hebben verschillende stijlen in hun collectie en werken ook met verschillende kleuren. Daarom was het voor mij ook helemaal niet moeilijk om een energetix ring te vinden die goed bij mij past, bij mijn eigen persoonlijke stijl. Want dat is bij een sieraad toch altijd wel belangrijk!

De meerwaarde van de energetix ring

Maar als ik enkel op zoek was naar een mooie accessoire, dan had ik natuurlijk ook voor een ander merk kunnen kiezen, ik had niet per se een energetix ring hoeven kopen. Waarom specifiek dit merk? Omdat zij magneetsieraden-online maken die een positieve invloed hebben op jouw geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het is nog niet met wetenschappelijke onderzoeken bewezen, maar uit ervaring kan ik stellen dat het zeker wat oplevert om een energetix ring te dragen. Zelf had ik vaak last van hoofdpijn, maar sinds ik iedere dag dit sieraad draag, is dit echt gewoon helemaal verdwenen! En ik ben niet de enige die dergelijke positieve resultaten opmerkt, zo heb ik in mijn omgeving al van meer mensen gehoord dat zij door de magneetsieraden van dit merk af zijn van:

  • slapeloosheid
  • rusteloosheid
  • vermoeidheid
  • nervositeit

En dit is slechts een klein rijtje van de positieve effecten die verschillende gebruikers ervaren op het moment dat zij een energetix ring of ander magneetsieraad gaan gebruiken. Hoe kan dit nu? Dit heeft te maken met het feit dat de magneten de balans in je lichaam herstellen. Dit heeft echt een sterk positieve invloed op jouw welzijn!

Waar te koop?

Wil jij, net als ik, ook een mooie en heilzame energetix ring kopen? Of kies je liever voor een ander magneetsieraad, zoals een armband, ketting of een paar oorbelle? Dan moet je wel weten dat je hiervoor niet bij de gewone juwelier bij jou in de buurt terecht kunt. Je moet hiervoor naar speciale verkooppunten toe. Je kunt verkopers van dit merk soms tegenkomen op markten, maar ik heb mijn energetix ring online gekocht bij Natasja’s Jewels and More. Haar webshop is te vinden op Magneetsieraden-online.nl en daar kun je vervolgens op je gemak rondkijken naar het grote aanbod dat dit merkt te bieden heeft. Zoals gezegd zijn hun producten niet alleen goed voor je welzijn, maar zien ze er ook gewoon heel mooi uit en dat kun je op de site van Jewels and More zeker zien! Je kunt hier ook meer lezen over de positieve effecten die andere mensen ervaren hebben door het gebruik van de magneetsieraden. Ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn energetix ring en kan het gebruik hiervan echt iedereen aanbevelen!