Een slotenmaker waar u op kunt rekenen

Dankzij jv-slotenservice.nl kunnen we u onder andere in Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant van dienst zijn. Onze slotenmaker heeft namelijk vele vestigingen in het westen en het zuiden van het land. Dat heeft voor ons als groot voordeel dat we niet erg ver hoeven reizen terwijl u er dus op kunt rekenen dat we spoedig bij u op de stoep staan. En het kan nog best weleens gebeuren dat u met spoed een slotenmaker nodig hebt. We denken aan het afbreken van een sleutel in de deur van uw auto, uw voordeur of uw fiets. Als er verder niemand thuis is dan loopt u al snel tegen grote problemen aan. Vergeet daarom ook niet om deze site van deze slotenmaker even op te slaan tussen uw favoriete website en om het telefoonnummer van de meest dichtstbijzijnde vestiging op te slaan in uw mobiele telefoon. Het is in de eerste plaats te hopen dat u nooit een slotenmaker nodig zult hebben. Maar in de tweede plaats is het natuurlijk wel zo verstandig om deze stappen alvast gezet te hebben. Een goed voorbereid persoon zal dan ook niet lang in de kou hoeven blijven staan, en dat kunt u letterlijk van ons aannemen! Uiteraard kan een slotenmaker u niet enkel helpen bij spoed. Ook op afspraak kunnen we de sloten van uw huis, uw bedrijfspand of ander type gebouw vervangen.

Vraag de slotenmaker om advies om inbraak te voorkomen

Hebben uw huidige sloten hun beste tijd wel gehad en is de tijd aangebroken om te investeren in een upgrade? Hebt u deze sloten ook al uitgezocht en wellicht online besteld? Maar hebt u twee linkerhanden en wilt u graag dat dit werk goed wordt gedaan zodat u er jaren geen omkijken meer naar hebt? Dan is het geen slecht idee om de hulp van onze slotenmaker in te schakelen. We sturen u trouwens graag eerst even een offerte toe. Daarin staan uw wensen, de werkzaamheden die ermee gepaard gaat en natuurlijk de prijs die we er voor vragen. U zit dan nog nergens aan vast want een offerte is een voorstel. Pas als u daar akkoord mee gaat plannen we u in voor een afspraak en dan zal de slotenmaker op de gewenste datum langskomen om alles in orde te maken. Hebt u te maken gekregen met inbraak en zijn daardoor de sloten gemold of op een andere manier zwaar beschadigd geraakt? Dan kunt u na het politieonderzoek contact opnemen met onze slotenmaker zodat het binnen een dag gerepareerd en vervangen kan worden. We zijn van alle markten thuis en houden wel van een uitdaging. Omdat we een groot deel van Nederland kunnen bereiken, mede vanwege de vele vestigingen, brengen we geen voorrijkosten in rekening dus daarmee bespaart u al snel tientallen euro’s.

We kunnen u in grote delen van het land van hulp voorzien

Zoekt u:

  • Een sleutelservice zodat u een aantal kopieën kunt maken?
  • Advies over het beveiligen van uw woning of bedrijfspand?
  • Moet u met spoed deuren openen omdat u zichzelf hebt buitengesloten?

Voor al deze gevallen en meer kunt u rekenen op een slotenmaker van JV Slotenservice. Schroom daarom niet langer maar klim in de pen of bel ons snel op. Omdat we 7 dagen per week klaar staan en u ons zelfs midden in de nacht nog kunt bereiken zal het nooit lang duren voordat u geholpen wordt. Wist u dat u na afloop direct het verschuldigde bedrag kunt pinnen bij de monteur? Als u het trouwens liever digitaal overmaakt dan doen we daar beslist niet moeilijk over.