Een nieuw plafond nodig? We leveren u vakwerk

  • Is uw plafond gescheurd?
  • Vallen er stukken verf en stucwerk naar beneden?
  • Of hebt u erg veel geluidsoverlast vanwege de slechte geluidisolatie?

Er zijn tal van redenen waarom u een nieuw plafond zou willen hebben. Bij ons kunt u aankloppen als u een nieuw plafond nodig hebt. We leveren snel en passen altijd maatwerk toe waar u blij van wordt. Zo kunnen we diverse werkzaamheden met elkaar combineren. Misschien zitten er nog stukken asbest in uw muren en plafonds en als u daarnaast ook nog eens last hebt van schimmelvorming dan bent u al helemaal ver van huis. We komen graag bij u langs om de huidige staat te bekijken en om te bespreken wat we zoal voor u kunnen betekenen. Het matwerk kan tevens direct verricht worden. Wij gaan ons beraadslagen en sturen u dan een offerte toe met daarin de uitgewerkte plannen die we baseren op uw wensen en ideeën omtrent een nieuw plafond. Het staat u uiteraard vrij om er nadien nog diverse veranderingen in aan te brengen. Want bij marcelwesseling.nl is de klant nog echt de koning. Pas als u compleet tevreden bent met het voorstel gaan we voor u aan de slag. Wist u dat u op een nieuw plafond bij ons maar liefst 10 jaar garantie krijgt? Mocht er tussentijds iets kapotgaan dan komen we ongeacht de oorzaak snel bij u langs om het te repareren!

We een nieuw plafond ook direct geluiddicht maken

Een nieuw plafond nodig in de keuken, de slaapkamer of de woonkamer? Of wilt u liever uw complete woning direct even meepakken? Wij zijn van geen kleintje vervaard en werken naast de particuliere sector ook voor bedrijven. Dit komt echter minder vaak voor, al was het enkel omdat de meeste bedrijven plafonds hebben bestaande uit plafondplaten. Die kunt u dus ook prima zelf verbouwen. Afijn, u zoekt naar een nieuw plafond omdat er sprake is van schade. Maar het kan ook het geval zijn dat u erg veel last hebt van geluiden van een verdieping hoger. Of komt het vanwege de akoestiek in de kamer zelf? Omdat het een oud huis is met hoge plafonds en ruime kamers? Dan brengen we onze geluidsdichte plafondplaten aan om de akoestiek te verbeteren. U leest het, we zijn van alle markten thuis. Want niet alleen kunnen we een nieuw plafond realiseren op basis van uw exacte wensen, ook verlichting inclusief prachtige lichtwanden kunnen we repareren, onderhouden en inbouwen. Mocht u al onze werkzaamheden en ook de producten die we daarvoor gebruiken eens met eigen ogen willen bekijken dan bent u meer dan welkom in onze showroom in Haaksbergen. U vindt er vele voorbeelden van spanplafonds en akoestische plafonds dus vraag onze werknemers gerust het hemd van het lijf. We kunnen erna ook met u rond de tafel zitten om uw plan verder uit te werken.

Kijkt u op de site naar projecten uit ons verleden

Voor een nieuw plafond kunt u aldus bij Marcel Wesselink aankloppen. Letterlijk in de zin dat u de showroom kunt bezoeken. Hebt u nu al vragen en vindt u de antwoorden niet op de website? Klim dan in de pen en stuur een e-mail. Bellen naar onze klantenservice kan uiteraard ook tijdens de openingstijden van onze showroom. Bent u nadien tevreden over ons werk en geniet u nu met volle teugen van een nieuw plafond? Laat dan een berichtje achter in het digitale gastenboek. En mocht u ons aan het werk willen zien dan staat er een aantal zeer interessante filmpjes voor u klaar op onze website.