Een leuke camping met binnenspeeltuin

Als je op vakantie gaat met het hele gezin wil je natuurlijk dat ook de kinderen zich constant goed vermaken, en niet enkel de volwassenen. Sterker nog, veel mensen met kleine kinderen boeken liever een camping met veel mogelijkheden voor de kids, omdat ze het bijna belangrijker vinden dat de kids het naar hun zin hebben dan zijzelf. Als je echter een toffe camping met binnenspeeltuin boekt, zoals Camping de Berken, zul je zien dat je ook zelf helemaal tot rust komt. In een binnenspeeltuin kun je je kinderen namelijk met een gerust hart laten spelen, terwijl je ze als het buiten zou zijn nog altijd een oogje in het zeil moet houden. Natuurlijk hangt dit ook een beetje af van de leeftijd van de kinderen, maar over het algemeen kun je ze op een camping met binnenspeeltuin met een gerust hart laten spelen. Dan hebben de ouders tenminste ook een beetje rust.

Relaxte camping met binnenspeeltuin

Bij Camping de Berken ben je aan het goede adres als je een gezellige vakantie met het hele gezin wilt boeken. Dit is namelijk zo’n camping met een binnenspeeltuin, waarin je kinderen (mits oud genoeg) gerust voor een paar uurtjes kunt laten spelen zonder ze zelf in de gaten te hoeven houden. Er wordt namelijk al toezicht gehouden vanuit de camping zelf, hoe relaxt is dat! Dat betekent dat je dus zelf lekker aan het zwembad kunt gaan liggen, en de kinderen zich tegelijkertijd ook goed vermaken. Een camping met binnenspeeltuin is dus echt het beste van twee werelden! Maar Camping de Berken heeft nog veel meer te bieden dan enkel die speeltuin, namelijk:

  • Het ligt middenin de ongerepte natuur van Drenthe
  • Er bevinden zich ook veel buitenvelders met speeltoestellen
  • Er is constant een animatieteam actief voor de kinderen
  • Er zijn veel toffe dagattracties in de buurt

Er zijn dus volop mogelijkheden als u op Camping de Berken verblijft met de kids. Ga bijvoorbeeld eens een dagje naar attractiepark Drouwenerzand, sprookjeshof Zuidlaren of Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Op deze camping met binnenspeeltuin verblijf je namelijk relatief dichtbij al deze gezellige daguitjes speciaal voor kinderen.

Virtuele tour op de camping voor kids

Op de website van Camping de Berken kun je een virtuele tour volgen over het gehele campingterrein. Je kunt deze camping met binnenspeeltuin dan aan je kinderen laten zien om te peilen of ze het wat vinden voor jullie volgende vakantie met het hele gezin. Ze vinden het vast leuk als je ze er een beetje bij betrekt als je de vakantie aan het plannen bent! Bovendien vind je op hun website ook een breed scala aan foto’s van alle verschillende activiteiten voor kinderen, dus zowel van alle speeltuinen als het activiteitenteam. Je kinderen kunnen na het zien van al deze foto’s en de virtuele tour vast niet wachten om op vakantie te gaan naar deze camping met binnenspeeltuin! Het is op zijn minst een super leuke manier om de kinderen voor te bereiden en alvast een beetje lekker te maken voor de opkomende vakantie. Bovendien weten ze dan als ze eenmaal daar zijn waarschijnlijk al precies wat ze willen gaan doen en heb je daardoor geen kind aan ze, handig!