Een hypotheek voor ZZP nodig

Stel dat u een ZZP’er bent en u doet dit werk al meer dan 6 maanden. Het gaat u voor de wind en u krijgt de ene na de andere opdracht binnen. Dat is uitermate goed nieuws en wij van finaforte.nl zijn blij voor u. Het is niet zo vreemd dat u dan denkt om een huis te kopen. U staat wellicht aan het begin van uw carrière en wellicht woont u ook al een tijdje samen met een partner in een huurhuis. Om een huis te kopen hoeft u in principe niet een grote investering te maken maar u hebt wel een hypotheek voor ZZP nodig. Een hypotheek voor ZZP wordt echter door bijna 80 procent van de hypotheekverstrekkers, en dat zijn meestal banken, niet verstrekt omdat ze het niet aandurven. Vaak vragen ze een overzicht van uw afschriften en willen ze vele zekerheden hebben. Dat is ook niet zo vreemd gezien het voor de crisis uit 2008 erg makkelijk was om een hypotheek te krijgen. Zelfs als u werkloos was werd er nog nauwelijks moeilijk over gedaan. Om henzelf maar ook u te beschermen zijn de regels daarom aangehaald. Wij van Finaforte vinden het wel erg spijtig dat zo weinig banken het aandurven om een hypotheek voor ZZP te verstrekken. Zo is deze rechtsvorm erg nieuw en begonnen aan een opmars. Velen kiezen ervoor, zelfs op latere leeftijd, om voor zichzelf te beginnen. U wilt als zelfstandige zonder personeel wel riant en relaxt kunnen leven dus we begrijpen dat u daarom graag een huis wilt kopen.

Bereken de hypotheek voor ZZP via deze website

Wat bieden wij u eigenlijk aan? Zoals we in de vorige alinea stelden kan het behoorlijk lastig zijn om een hypotheek voor ZZP te krijgen. En dat betekent dat u op zoek moet gaan naar de 20 procent van de aanbieders die dit risico wel willen nemen. U kunt op onze website alvast uw maximale hypotheek voor ZZP berekenen op basis van uw huidige inkomen.

  • Is het duidelijk aantoonbaar dat u al meer dan 6 maanden prima verdient?
  • Is er daarnaast geen enkele reden om aan te nemen dat dit in de toekomst veranderd?
  • Dan kunnen we u helpen.

Maatwerk, dat is wat u van Fina forte mag verwachten. Wij kennen de 20 procent van alle hypotheekverstrekkers in Nederland die ook voor een hypotheek voor ZZP voor u klaarstaan. Ons slagingspercentage is erg hoog. Maar liefst 95 procent van alle aanvragen die we samen met onze klanten hebben opgesteld zijn gehonoreerd. Of het nu gaat om de aankoop van een woonhuis of een kantoorpand van waaruit u als ZZP’er kunt gaan werken, we vinden dat iedere hardwerkende Nederlander recht heeft op een hypotheek. En daar gaan we ons tijdens de bemiddeling absoluut hard voor maken.

Voor persoonlijk advies staan we tijdens kantooruren voor u klaar

Een hypotheek voor ZZP kunt u vanaf nu een stuk eenvoudiger voor elkaar krijgen. Denkt u wel goed na over de gevolgen? Want mocht u wel opeens werkloos worden dan zit u vast aan een hypotheek die u tijdelijk niet kunt aflossen. We geven u in ieder geval de garantie dat u zult slagen en dat we ervoor zorgen dat de hypotheekrente laag is. Wilt u daarom graag een oriënterend adviesgesprek? Vul dan uw wensen en gegevens in en neem vervolgens contact met ons op. U kunt ons tevens telefonisch bereiken of kom eens bij ons langs op kantoor in Amsterdam. Vervolgens gaan we voor u op zoek naar de beste deal zodat u snel een hypotheek voor ZZP kunt afsluiten!