Een heerlijke zwangerschapsmassage in Apeldoorn

Wilt u graag een zwangerschapsmassage in Apeldoorn ondergaan door een professioneel masseur? Dan moet u nu uw kans grijpen op inontspannenhanden.nl. Want u kunt online een reservering maken als u een zwangerschapsmassage in Apeldoorn wenst. Tijdens deze 9 maanden zult u zeker in een wat later stadium niet meer op uw buik kunnen liggen. Uw rug, bekken en heupen krijgen in die periode heel wat te verduren en ook de rest van uw lichaam wordt zwaar op de proef gesteld. Aan de ene kant is zwanger zijn een mooi iets, maar aan de andere kant zal het ook zijn tol eisen. Zeker met betrekking tot uw lichaam. En zoals we allemaal wel weten beïnvloeden lichaam en geest elkaar. Loopt u continu met pijnlijke spieren en gewrichten rond, dan zal dat ook zijn tol eisen op uw humeur. Niet leuk voor uzelf, uw partner en anderen. Kies daarom voor een zwangerschapsmassage in Apeldoorn want dan kunt u eindelijk weer eens op een speciale massagetafel op uw buik liggen. Deze tafel is voorzien van een uitsparing zodat de druk wordt weggenomen rondom uw buik en dus rond uw baby. Geniet alleen al van de zachte handen en de prettige aanraking van deze expert. U komt eindelijk weer eens tot rust terwijl uw spieren en gewrichten week worden gekneed. Droomt u al van een overheerlijke zwangerschapsmassage in Apeldoorn? Kijk dan snel op de website en zoek de contactgegevens en openingstijden even op. Dan kunt u snel contact met ons opnemen.

U hebt toch zeker recht op een zwangerschapsmassage in Apeldoorn!

Of u nu wel of niet in deze stad woont, het maakt voor ons helemaal niets uit waar u vandaan komt. Als u een zwangerschapsmassage in Apeldoorn wilt hebben dan staan we voor u klaar. We beperken ons niet enkel tot de bekken en de onderrug want het is niet zo vreemd dat u elders ook enige klachten hebt. We luisteren graag naar uw overige klachten en zoeken die pijnlijke plekjes naarstig op. Reken er maar op dat we de juiste kennis in huis hebben om u van dienst te kunnen zijn, velen zijn u reeds voorgegaan en hebben ook zo genoten van een zwangerschapsmassage in Apeldoorn. Overigens kunnen we ook niet-zwangere mensen masseren, zowel mannen als vrouwen. En u kunt naast massage bij ons aankloppen voor

  • Reiki,
  • Klankschalen,
  • En zelfs voetreflextherapie.

Een massage van een half uur kost u slechts 25 euro. Wilt u een heel uur? Dan betaalt u maar 45 euro. Hebt u voor het eerst een zwangerschapsmassage in Apeldoorn gehad? Dan krijgt u ook nog eens 10 procent korting. En daar blijft het niet bij want als u een ander aanraadt, dan krijgt u bij de eerstvolgende behandeling wederom 10 procent korting op uw zwangerschapsmassage in Apeldoorn. Dus tel uit uw winst en klop eens bij ons aan want hier gaat u absoluut geen spijt van krijgen.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak

9 maanden zwager zijn is aldus een mooie maar ook zware onderneming. Hopelijk gaat alles helemaal goed en hebt u niet al te veel last. Neem het er zo nu en dan wel even van en kom daarom bij ons genieten van een zwangerschapsmassage in Apeldoorn. Uw rug voelt nadien een stuk soepeler en jonger aan. We pakken zowel uw spieren, pezen, gewrichten en zelfs de bloedsomloop en lymfestroom aan door gebruik te maken van verschillende kneedtechnieken. Daardoor wordt ook de stofwisseling en de vochthuishouding beïnvloedt dankzij een ontspannende massage. En dat is natuurlijk goed voor u en ook voor uw ongeboren kind.