Een goochelaar huren? Denk dan aan Rich Magic

Goochelaar huren? Rich Magic - MIND-BLOWING - AANBEVOLEN!

Het is een kunst die men tegenwoordig weer enorm waardeert: goochelen. In combinatie met psychologie en illusie zijn er vele moderne goochelaars die op televisie erg populair zijn geworden. U kunt ook zelf een goochelaar huren die niets onderdoet voor zijn equivalenten op de televisie. Rich Magic is bijvoorbeeld een goochelaar die u in Nederland kunt inhuren voor feestjes bij u thuis maar ook voor grote evenementen en conferenties. Zoekt u vermaak tijdens een intermezzo van een vergadering? Zoekt u iemand die een evenement zoals een jaarbeurs kan openen? Of wilt u graag een goochelaar huren voor een kinderfeestje? Het maakt Rich Magic helemaal niets uit dus kijk eens op richmagic.nl naar het aanbod, de prijzen en natuurlijk vele voorbeelden van deze artiest die al op jonge leeftijd dit vak beoefent. Ooit geïnspireerd door Nederlands bekendste goochelaar Hans Kazan, was hij al op jonge leeftijd op zoek naar de geheimen achter deze trucjes. Doordat hij op jonge leeftijd begon kent hij een vingervlugheid waar je u tegen zegt. Het zal u niet meevallen om zijn geheimen te achterhalen en dat is natuurlijk ook een van de leuke aspecten van een goochelaar. Het huren kan geheel online dus kijk eens op zijn website en geef aan op welke dag en voor welk type evenement u deze goochelaar wilt huren. We nemen zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u op om de afspraak te bevestigen en om de details met u door te nemen. Hebt u overigens enkel vragen zoals de prijzen? Ook dan kunt u natuurlijk met zijn management bellen en mailen.

Een goochelaar huren voor een kinderfeestje?

Dat is een goed idee. Maar u kunt deze goochelaar ook huren voor een compleet ander type feest. En dan hebben we het vooral over volwassenen. Want zij zullen ongetwijfeld net zo verbluft zijn door de kunsten van deze gerenommeerde performer als kinderen. Hij past moeiteloos zijn shows aan op het niveau van de kijker. Erg leuk om uit te nodigen bij uw bedrijf, als vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest. Waarom zou u voor Rich kiezen? Waarom niet een andere goochelaar huren? Hopelijk heeft de website u al overtuigd vanwege de laaiende en lovende recensies en de vele filmpjes die u rechtstreeks op YouTube kunt bekijken. Daar vindt u slechts een kleine greep uit zijn werk maar het geeft u wellicht een beter beeld van zijn vakwerk. Andere argumenten om deze goochelaar te huren zijn:

  • U bent geen dief van de portemonnee. Zo hoeft u niet zijn reiskosten te vergoeden en krijgt u van te voren een accuraat prijsoverzicht,
  • Hij is uiterst professioneel en betrouwbaar en levert keer op keer kwaliteit van de bovenste plank,
  • Hij biedt u shows voor alle doelgroepen, ongeacht de leeftijd of de grootte van de groep,
  • En met meer dan 15 jaar ervaring kan hij een enorme hoeveelheid trucs tonen zodat u hem meerdere keren kunt inhuren zonder u te vervelen.

Kijkt u op onze website naar de huidige tarieven

Een goochelaar huren is altijd een goed idee als u een feest geeft of een evenement op wilt vrolijken. En een goochelaar huren is ook weer helemaal in de mode dus u zult absoluut waar voor uw geld krijgen. Bekijk eens een aantal fragmenten van zijn shows op YouTube of volg hem via andere sociale media zoals Facebook, Twitter of Google+. U betaalt de factuur pas achteraf en in principe worden alle belangrijke zaken persoonlijk met hem overlegd. De duur is ook geheel aan u. Rich Magic zal er in ieder geval een prachtige show van maken!