De Kalanchoe Blossfeldiana is een bloeiende vetplant

Mensen zijn soms ware monsters. Ze laten hun gekregen plantjes in huis verdorren omdat ze er simpelweg nooit aan denken om hun planten water te geven. Misschien dat daarom cactussen zo populair zijn net als de vetplant. Want de vetplant is een al dan niet bloeiende vetplant die zonder water nog behoorlijk lang kan leven. Sterker nog, het zal u verbazen hoe krachtig bijvoorbeeld de Kalanchoe Blossfeldiana is. Natuurlijk willen we daar niet mee stellen dat u deze plant maar moet verwaarlozen. Want de Kalanchoe Blossfeldiana is een bloeiende vetplant die zonder aandacht en water niet zo snel zal bloeien. En dat is zonde want het zijn unieke bloemetjes, men noemt dit ook wel een rijk bloemscherm. Wij van maasluiden.nl verbouwen op uitzonderlijk grote schaal vrijwel enkel de Kalanchoe Blossfeldiana. Dankzij de inspanningen van Deense en Nederlandse telers waaronder ons bedrijf in de jaren tachtig is de Kalanchoe Blossfeldiana zodanig veredeld dat het zelfs in huizen zal gedijen waar de plant geen aandacht krijgt. Dat maakt deze plant zo populair. Wist u dat deze plant in 1923 voor het eerst is gekweekt tot kamerplant en dat het van nature voorkomt op het zonnige en unieke Afrikaanse eiland Madagaskar? Wij telen de Kalanchoe Blossfeldiana en leveren het aan de groothandel of direct aan winkeliers. Klinkt u dat als muziek in de oren? Lees dan vooral even verder en vergeet om onze website eens onder de loep te houden.

Wij kweken de Kalanchoe Blossfeldiana voor iedere bloemist

Wilt u deze plant op grote schaal inkopen? Dan kunt u eens een afspraak met ons maken. We garanderen een topproduct tegen een zeer schappelijke prijs. Uw klanten zullen het vast en zeker ook in dank afnemen dat ze nu eindelijk aan een prachtige Kalanchoe Blossfeldiana kunnen komen.

  • De ontwikkeling van deze plant staat niet stil. Zo is de Kalanchoe Blossfeldiana verkrijgbaar in vele kleuren,
  • Er bestaat zelfs een ras dat in twee kleuren bloeit,
  • En de Kalanchoe Blossfeldiana bloeit niet voor een paar dagen of een weekje, maar meerdere weken achtereen!

U hebt er nauwelijks onderhoud aan. Snoeien is niet nodig en de plant heeft geen speciale voeding nodig. Af en toe wat water en de ruimte op kamertemperatuur houden is meer dan genoeg. Kortom: men heeft er eigenlijk geen omkijken meer naar. Dat maakt de Kalanchoe Blossfeldiana geschikt als cadeau voor studenten die onlangs op kamers zijn gaan wonen. Maar ook voor mensen die onlangs hun eerste huis hebben gekocht. En gaat u op bezoek bij uw oma? Neem dan ook eens een mooie Kalanchoe Blossfeldiana mee. Daar zal ze ongetwijfeld erg blij van worden. Is het trouwens lekker weer beter? Deze plant kan in de zomer ook prima op het terras of balkon staan.

Wist u dat deze plant zijn oorsprong vindt in Madagaskar?

Wij blijven voor u in de toekomst ook op zoek gaan naar nieuwe veredelde rassen met nog meer unieke eigenschappen. We werken dan ook nauw samen met de grootste veredelaar van deze plant dus houdt onze website scherp in de gaten. Kom gerust even bij ons op kantoor langs als u wilt inkopen en de planten met eigen ogen wilt bekijken. U bent op afspraak namelijk meer dan welkom in ’s-Gravenzande. Hebt u nu al prangende vragen? Klim dan in de pen en stuur een e-mail of bel met onze klantenservice. Vergeet ook niet om de website te bookmarken. Daar plaatsen we regelmatig interessante nieuwsitems en u kunt er ons assortiment aan kamerplanten op bekijken. Uiteraard zijn wij in het bezit van het MPS-GAP certificaat. Lees meer…