Datingsites: van Happy Single naar Happy in Love

Het was inmiddels alweer jaren terug dat ik een goede relatie had gehad. ‘Happy single’ noemen ze dat tegenwoordig. Alhoewel ik gerust kan zeggen dat ik ‘happy’ was, kwam dit echt niet door het ‘single’ zijn. Het voelde een beetje als mijn opa. Hij leeft nog door, terwijl al zijn naasten wegvallen. Zo voelde voor mij single zijn wanneer je net 30 bent geworden. Vrienden en vriendinnen zijn inmiddels getrouwd, hebben kinderen en hebben het druk. Kortom geen tijd meer om mee te gaan stappen. Geen tijd meer om mee te gaan op die te gekke feestvakanties naar Ibiza en geen tijd meer voor even een gezellig avondje wijn of bier drinken bij iemand thuis. “Maak je maar niet druk. Wanneer je richting de veertig gaat, komt de scheidingstsunami. Dan zitten al je vrienden weer in een midlifecrisis en wil iedereen weer het uiterste uit het leven halen. Een complete inhaalslag van alle leuke momenten die jij in de tussentijd gewoon nog hebt beleefd.”, had mijn wijze tante gezegd. Ook zij is ‘Happy Single’, maar dan zo’n exemplaar die er echt happy mee is. Hoewel ik voor de buitenwereld de schijn op hield, was ik achter de schermen hard bezig een eind te maken aan dit ‘Not-so-happy-single’ bestaan. Ik ging speeddaten, blind daten, tinder, single reizen noem het maar op. Totdat ik datingsites ontdekte! Wat een genot!

Sneller verliefd op datingsites

Begrijp me niet verkeerd hoor. Een avondje lekker ‘swipen’ op Tinder is hartstikke leuk. Je ontmoet nieuwe mensen en het oog wil ook wel eens wat, maar echte liefde zat er nooit tussen. De foto’s waren vaak nep, de omschrijvingen erg kort en veel verder dan het bed, kwam het tijdens de dates ook niet.  Ik wilde meer. Ik wilde weer liefde. Weer dat heerlijke gevoel van iemand die op je wacht, als je thuis komt. Niet meer alleen zijn met kerst. Samen leuke dingen doen op zondag, al is het maar een wandelingetje maken met de hond. Ik miste dit gevoel van warme en geborgenheid gewoon zo enorm. Maar waar start je de zoektocht? Op het online web zijn er zo ontzettend veel mogelijkheden. Het aantal datingsites is hoofdbrekend. Sommige gratis, andere betaald. Dan weer alleen een tijdelijk lidmaatschap. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Tot ik op een dag Welke Online Datingsite  ontdekte. Een online platform voor datingsites en mensen die op zoek zijn naar de liefde. Hier kon ik in 1 overzicht zien wat datingsites te bieden hebben en verschillende datingsites met elkaar vergelijken.

Makkelijk, snel en overzichtelijk op weg naar nieuwe liefde

Welke Online Datingsite vergelijkt datingsites op verschillende kenmerken, zoals:

  • De populairste datingsites van het jaar
  • Kortingen en Acties
  • Reviews

Daarnaast kun je er ook datingsites zoeken op specifieke categorieën, zoals:

  • Hoog opgeleiden
  • Senioren
  • Single Ouders
  • Gay
  • Religie
  • Etc.

Dit maakt het zoeken naar een partner op verschillende datingsites snel, gemakkelijk en overzichtelijk. Inmiddels ben ik alweer een jaar heel gelukkig samen met Rik. Na een aantal verschillende websites te hebben geprobeerd, bracht Welke Online Datingsite me bij de juiste. Mijn oog viel direct al op Rik en voor ik het wist hadden we afgesproken voor onze eerste date. Het was meteen liefde op het eerste gezicht. Ik kan mijn geluk niet op. We zijn nu onafscheidelijk. Rik woonde na een half jaar al bij me in en heeft me inmiddels ten huwelijk gevraagd. Volgend jaar zomer gaan we trouwen. Voor mij is mijn ‘happy single’ bestaan eindelijk over. Ik ben nu veel gelukkiger in de liefde.