Dankzij infrarood verwarming gaat u een warme winter tegemoet

Is infrarood verwarming misschien iets voor u? Het is een zeer zuinig en elegant alternatief voor de centrale verwarming. Dat geldt zeker voor de cv die nog deels op gas wordt aangedreven. Want aardgas is niet bepaald goed voor het milieu. Overstappen op een duurzame en groene woning heeft absoluut de voorkeur, vinden wij van heatxl.nl. Wie wij zijn? Wij leveren de infrarood verwarming die het beste bij uw wensen past. Infrarood verwarming werkt, zoals de naam al zegt, op basis van infrarode straling. Deze stralen verwarmen niet zo zeer de lucht maar juist de objecten in de ruimte. Denk aan de mensen, de meubelen maar ook uw bed of koude objecten in de badkamer. Dat maakt infrarood verwarming tot een gewild product in vele ruimtes van uw huis. Omdat het panelen zijn die behoorlijk in het oog springen is het natuurlijk wel zo fijn dat u deze panelen in diverse designs kunt bestellen. U kunt de radiatoren en alle buizen die daarbij horen verwijderen uit de kamer en daarmee bespaart u flink op ruimte. De panelen vallen nauwelijks op. Sterker nog, een gast zal eerder denken dat er een nieuw schilderij in de kamer hangt. En dat is natuurlijk precies wat u voor ogen hebt: infrarood verwarming dat niet opvalt en zijn werk meer dan uitstekend doet. Terwijl u op een duurzame manier met energie omgaat. Want als u ook de gasaansluiting van het fornuis verwijdert en op stroom of inductie gaat koken, dan hebt u al een goede stap gezet. Het spreekt natuurlijk voor zichzelf dat we het u tevens aanraden om over te stappen op groene stroom en om eventueel zelf energie op te wekken, bijvoorbeeld door zonnepanelen op uw dak te laten leggen.

Met infrarood verwarming hangt u mooie panelen op in uw kamer

Bent u geïnteresseerd in infrarood verwarming? Dan vindt u op onze website al heel wat informatie over de diverse opties die we u aanbieden. Want u kunt namelijk de panelen en alle onderdelen waaronder de thermostaat online bestellen.

  • infrarood verwarming kan met of zonder dessin gekocht worden,
  • u kunt ze namelijk ook wegwerken in uw wand of plafond. Dan zijn het net gipsplaten die warmte uitstralen,
  • ook verkopen we infrarood verwarming in de vorm van spiegels! Ideaal voor in de slaapkamer en natuurlijk al helemaal in de badkamer.

U leest het, wij zijn van alle markten thuis. Wel zoeken we met zorg al onze producten uit en leveren we vanzelfsprekend enkel van gerenommeerde topmerken. U kunt denken aan ons eigen merk maar ook aan MOEL, Ecaros en Welltherm. Het installeren kunt u trouwens aan ons monteurs en experts overlaten. Maar u mag dit ook zelf doen, u zult merken dat het een koud kunstje is met heerlijke warmte tot gevolg. Wilt u de opties eens met eigen ogen bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Oud-Gastel. Het is wel zo verstandig om van te voren even een afspraak te maken zodat er een adviseur voor u klaarstaat die u het hemd van het lijf kunt vragen.

Voor vragen verwijzen we u graag door naar onze klantenservice

Wij denken dat infrarood verwarming de toekomst heeft. Bent u ook overtuigd maar kijkt u wel graag de kat uit de boom? Stel dan al uw vragen online aan onze klantenservice door hen even te mailen of te bellen. Daarnaast vindt u op onze sociale media erg veel foto’s, informatie en handige tips. Vergeet ons dus niet te volgen op Facebook, Twitter en bijvoorbeeld Pinterest. Vraag ook eens naar onze speciale verwarmingen voor dieren, de industrie en voor op het terras.