Dankzij het Sim Only vergelijken kunt u een slimme keuze maken

Via het Sim Only vergelijken op simonly.com kunt u snel aan een nieuw abonnement komen voor uw huidige telefoon. Wilt u graag bij uw huidige provider blijven maar voelt u er niet zoveel voor om alweer een nieuwe telefoon te moeten kopen. Ga dan Sim Only vergelijken en kies enkel voor uw provider. Soms biedt een provider namelijk diverse abonnementen aan. Dat zal tijdens het Sim Only vergelijken al snel blijken. Wel raden we het u trouwens aan om uw horizon te verbreden. Want u kunt doorgaans met een simpele digitale handeling uw abonnement overzetten inclusief nummerbehoud. Dan hebt u er verder geen omkijken meer naar terwijl u van alle voordelen geniet die ook voor uw oude abonnement golden, alleen betaalt u dan 20 of 30 euro minder per maand. Want bij een normaal abonnement betaalt u in 1 à 2 jaar uw toestel af. Dat bedrag zit dus in uw maandelijkse kosten verwerkt. Die onkosten hebt u nu niet meer, het toestel is immers helemaal afbetaald. Pluk er de vruchten van en gooit uw smartphone niet zomaar het raam uit. Als u het niet zoveel gebruikt dan verkeerd het ongetwijfeld in uitstekende staat en dat is zeker een goede reden om het Sim Only vergelijken op onze website te proberen. Wij geven u een onafhankelijke vergelijking dat u geheel kosteloos zo vaak als u dat maar wilt kunt doen. En uiteraard zijn alle vergelijkingen geheel vrijblijvend.

Betaal minder voor uw telefoonabonnement, ga Sim Only vergelijken

Minder betalen voor uw maandelijkse telefoonrekening, dat klinkt u vast en zeker als muziek in de oren. Wacht daarom ook niet langer en probeer het Sim Only vergelijken eens uit. Waarom zou u daar nog langer mee wachten, het is toch gratis en vrijblijvend!

  • Op onze website aangekomen? Lees er dan alles over Sim Only en klik op “Sim Only vergelijken”.
  • U vindt direct het gehele overzicht aan mogelijke abonnementen hier in Nederland.
  • Ziet u door de bomen het bos niet meer? Selecteert dan een aantal providers of zoek op basis van andere voorkeuren zoals de databundel, de hoeveelheid belminuten, contractduur maar ook niet onbelangrijk: zoek op prijs.

Hebt u een keuze kunnen maken tussen bijvoorbeeld Simyo, Ben en KPN? Dan kunt u op het icoontje klikken om de desbetreffende website te bekijken. Lees de voorwaarden goed door en schroom niet om bij vragen hun klantenservice aan te spreken. U kunt hen meestal via de chatfunctie en berichtje sturen zodat u snel een duidelijk antwoord hebt. En dan kunt u ervoor kiezen om het abonnement af te sluiten. Zo eenvoudig is het Sim Only vergelijken en afsluiten nu eenmaal. Geen gedoe meer met het uitzoeken van een nieuwe smartphone of het maken van een flinke aanbetaling zodat u niet in het BKR-register wordt opgenomen. Niets van dat al want dankzij het Sim Only vergelijken hebt u uw toestel al bij de hand.

Wij bieden onafhankelijk, relevant en objectief advies

We doen er alles aan om iedere dag een actueel aanbod te kunnen weergeven. Daarom hebben we een aparte pagina in het leven geroepen waarop u de aanbiedingen van alle providers kunt bekijken. Dit kan morgen alweer een totaal andere korting zijn. Mocht er daarom geen haast bij geboden zijn dan doet u er goed aan om onze website even te bookmarken zodat u van de week nog eens een kijkje kunt nemen. Ook in onze blog leest u van alles over het Sim Only vergelijken. U doet er goed aan om dit te proberen. Bevalt het niet zo goed? Bij de meeste abonnementen kunt u na een maand al opzeggen!