Dankzij deze haarkleuren zult u er jaren jonger uitzien

Bij wecolour.com kunt u erg goedkoop aan haarkleuren komen. Haarkleuren die daadwerkelijk bij uw persoonlijkheid passen, maar niet zo flamboyant zijn dat ze u van werk naar huis sturen. U zoekt bijvoorbeeld een haarverf met totale grijsdekking om de beginnende grijze haren mee te verhullen. Dan bent u zeker niet de enige en dit is dan ook zeker niet iets om u voor te schamen. Ouder worden is als kind leuk, maar als we eenmaal de 30 hebben gepasseerd dan gaan we daar heel anders over denken. Betaalt u erg veel geld aan de kapper omdat u daar minstens 3 keer per maand uw haar laat knippen en verven? Dan is het veel verstandiger om de verf zelf te bestellen. Niet bij een supermarkt maar haarkleuren van originele kapperskwaliteit. We zullen u absoluut niet teleurstellen omdat ons merk alle tests heeft doorstaan. Klinkt u dat als muziek in de oren maar hebt u eigenlijk geen idee welke haarkleuren het beste bij u passen? Dan kunt u een speciale kleurentest doorlopen als u even op onze site kijkt. Aan de hand van enkele eenvoudige vragen wordt snel een selectie van haarkleuren gemaakt die in onze ogen het beste bij u passen. Op dit moment bieden we u al 18 verschillende haarkleuren aan en het is de bedoeling dat we in de toekomst ons assortiment flink gaan uitbreiden.

Deze haarkleuren hebben dezelfde kwaliteit als haarverf bij de kapper

Nadat u de test hebt gedaan kunt u de bestelling in principe al afronden. Dat doet u door in te loggen op uw profiel of door een gratis account aan te maken. Het voordeel daarvan is het feit dat u dan bij een volgende bestelling korting krijgt. U krijgt namelijk punten die u kunt inruilen voor een stevige prijsverlaging. Maar als u enkel een eenmalige bestelling wilt maken dan doen we daar ook beslist niet moeilijk over. U kunt de reviews van onze klanten doorlezen en zelf een recensie achterlaten. Daar doet u ons een groot plezier mee en u krijgt van ons wederom korting op een volgende bestelling. Deze haarkleuren gaan zeker erg lang mee dus u hoeft niet al te vaak uw haar te verven. Weet u trouwens al voor welke kleur u gaat?

  • We hebben vele tinten blond,
  • Zwart,
  • Bruin,
  • En rode verf als u eens lekker wild wilt doen.

Het prettige aan een webwinkel is het feit dat u er niet eens uw huis voor hoeft te verlaten. U kunt bij ons direct bestellen en dan is de kans aanzienlijk groot dat u het pakketje morgen al in huis hebt. Betalen gaat natuurlijk met behulp van een online betaalservice. Denk daarbij aan iDEAL, PayPal of credit card.

Als u vandaag bestelt dan hebt u het product morgen al in huis

Onze haarkleuren zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn veelvuldig getest. Probeer het eens uit want we beloven u dat u daardoor erg veel complimenten zult krijgen. U ziet er tien, misschien wel twintig jaar jonger uit. Dus laat u overweldigen door alle opmerkingen die u vanwege uw nieuwe look krijgt. U leeft maar een keer dus het is leuk om zo lang mogelijk jong te blijven. Dat daar af en toe cosmetische ingrepen voor nodig zijn is helemaal niet erg. Hebt u nog enige vragen over het verven van haar met deze haarkleuren? Dan kunt u onze klantenservice aanspreken door hen een e-mail te sturen of op te bellen. Een andere optie is om eens langs te gaan in onze kapperszaak in Noordwijk. Op onze site vindt u het adres en de openingstijden.