Camping Drenthe

Ben jij aan het nadenken over een leuke bestemming voor jullie volgende vakantie, dan moet je absoluut een camping in Drenthe overwegen. Dat wil zeggen, als jullie in ieder geval van kamperen houden. Er zijn zoveel mogelijkheden als je op reis gaat, je kunt verblijven in een hotel of een appartement of huisje, maar ook een caravan, camper of tent is een optie. Het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft. Sommigen vinden kamperen echt ideaal, omdat het ze in contact brengt met het buitenleven, anderen vinden het maar behelpen. Houd jij er wel van, dan is een camping te Drenthe een uitstekende locatie om je vakantieweken door te brengen. Vaak denken we dat we voor een leuke vakantieperiode ver weg moeten gaan, maar dat is helemaal niet nodig! Want laten we eerlijk zijn, we kennen heel veel delen van ons eigen land nog helemaal niet en daar valt dus nog genoeg te ontdekken. Een voordeel van in Nederland blijven is bovendien dat je niet ver hoeft te reizen, wel zo fijn als je met kinderen op reis gaat, een lange autorit leidt dan immers eigenlijk altijd tot ruzie. Gelukkig is een camping te Drenthe relatief dichtbij en dat maakt het autorijden wel zo prettig!  Bekijk snel de website https://www.campingdeberken.nl/

Genoeg te beleven vanaf camping Drenthe

Zoals gezegd valt er in ons eigen land nog genoeg te ontdekken en dat zul je merken op het moment dat je naar een camping in Drenthe op vakantie gaat! Wat kun je er nu allemaal verwachten? In de eerste plaats natuurlijk prachtige natuur. De provincie staat bekend om de dichte bossen, maar vergeet ook zeker de schoonheid van heidevelden en zandverstuivingen niet. Sommige mensen zullen zeggen: het is on-Nederlands mooi! Maar dat is dus echt een uitdrukking die we zouden moeten vergeten, want Nederland heeft zoveel te bieden! Naast prachtige natuur, kun je vanaf je camping te Drenthe ook diverse musea bezoeken, hunebedden bekijken en struinen door pittoreske dorpjes. Wil je winkelen in een wat grotere plaats, dan ga je gewoon naar Assen of Emmen. En voor de kinderen, is er voor hen ook wat te doen? Ook zij zullen zich natuurlijk heerlijk uit kunnen leven in de natuur, maar daarnaast kun je ook uitstapjes maken naar bijvoorbeeld:

  • Wildlands Adventure Zoo
  • Attractiepark Slagharen
  • Attractiepark Drouwenerzand
  • Sprookjeshof Zuidlaren
  • belevingspark Grolloo

En dan kan er ook nog het boomkroonpad gelopen worden en heerlijk gezwommen worden in een van de vele zwembaden. Er is dus echt voor ieder wat wils te doen en dat zal een verblijf op een camping te Drenthe zeker tot een succes maken!

Comfortabel kamperen

Wil jij kamperen, maar houd je wel van comfort? Dan moet je voor de volgende camping in Drenthe kiezen: Camping de Berken! Zij bieden uitstekende faciliteiten, zoals ruime douches, goede toiletten en wascabines met warm water. Het is niet voor niets dat zij 4 sterren hebben, je kunt er dus echt comfortabel kamperen! Op deze camping in Drenthe kun jij je caravan, camper of vouwwagen neerzetten, maar je kunt er ook je tentje opzetten. Heb jij zelf geen kampeerspullen? Dan kun je bij hen ook een trekkershut, tent of chalet huren. Zo kun je toch genieten van het echte kampeergevoel, zonder dat je hier zelf heel veel spullen voor aan hoeft te schaffen. Een groot pluspunt is dat er bij dit kampeerterrein veel aandacht is voor kinderen. Er zijn speeltuinen, binnen en buiten, er is een knutselzolder, een dierenweide en een recreatieprogramma. Ook als jullie een hele dag op de camping in Drenthe blijven en geen uitstapje maken, zullen de kinderen zich dus niet hoeven te vervelen!