Badkamerstucwerk

Dankzij de techniek van Stucdesigners is het met badkamerstucwerk mogelijk uw badkamer in een nieuw jasje te steken. Het is een andere manier om de muren van de badkamer te bewerken. Dit kan in verschillende stijlen uitgevoerd worden, zonder dat de huidige tegels verwijderd moeten worden. Alle wanden kunnen geheel strak gestreken worden door de vakmannen van stucdesigners. Steeds meer wordt badkamerstucwerk gevraagd als onderdeel van de verbouwing van de badkamer. Het geeft een hele andere uitstraling dan de tegels. U zult versteld staan van het resultaat. De badkamer krijgt een geheel andere sfeer wanneer dit bewerkt is aan de hand van badkamerstucwerk. Stucdesigners staat erbij stil dat dit secuur werk vereist. Met stucwerk moeten de wanden helemaal glad worden. Vooral in de badkamer zijn geen fouten gewenst, omdat de muren daar nog meer in het zicht zijn door de vaak strakke lijnen en interieur in deze ruimte. Daarom moet u voor een klus als deze alleen maar in zee gaan met vakmannen. Voor alle informatie kunt u naar de website stucdesigners.nl om te weten hoe zij werken en wat er allemaal nodig is voor het optimale resultaat in uw badkamer. Hier staan ook diverse foto’s die representatief staan voor het vakwerk dat zij leverden voor eerdere badkamer-projecten.

Wellness in eigen huis met badkamerstucwerk

Het stucen van de muren in de badkamer heeft een bijzonder effect. Dit geldt niet alleen voor de muren, maar de gehele badkamer krijgt hiermee een ander uiterlijk. De meest ideale situatie is als de badkamer nog helemaal niet bewerkt en ingericht is. Het badkamerstucwerk kan dan op een geheel zuivere ondergrond bevestigd worden. De vakmannen van stucdesigners.nl draaien hun hand er niet voor om. Zij staan voor uw klaar om uw badkamer een geheel nieuw uiterlijk te geven. Ook als de badkamer in zijn geheel gerenoveerd moet worden, dan zijn zij bereid om uw badkamer te veranderen in uw eigen wellness aan huis. Het badkamerstucwerk wordt uitgevoerd met Beton Cire Pro. Voordeel is dat het stucen niet veel tijd hoeft te kosten en toegepast kan worden als de tegels er nog op zitten. In meer dan zestig kleuren kan het stucwerk bevestigd worden. Dit wordt afgewerkt met een sterke, waterdichte en hygiënische afwerking. Dankzij deze afwerking wordt het stucwerk nog zorgvuldiger geplaatst. Het maakt niet uit wat de staat is van de huidige badkamer. Nog steeds is het mogelijk om aan de hand van badkamerstucwerk de badkamer helemaal op te knappen.

Totaalpakket voor een eigen uitstraling

Mocht badkamerstucwerk nog steeds niet voldoende zijn om uw badkamer helemaal op te knappen. Ook bij andere werkzaamheden kunnen de stucdesigners bijdragen om uw badkamer om te toveren tot een waar wellness-paradijs. Welke stijl u ook nodig heeft, om geheel tot rust te komen in een badkamer, de stucdesigners kunnen het voor u regelen. Zo kunnen zij nieuwe vloeren, wanden, douchecabine of wastafel plaatsen om de badkamer een totale nieuwe look te geven. Wees niet bang voor het vele werk wat het gaat kosten. Met de vakmannen van stucdesigners bent u verzekerd van een kwalitatieve afwerking. Dit geldt voor het badkamerstucwerk en voor de rest van de renovatie van de badkamer. Alles verloopt via een contactpersoon die alle werkzaamheden voor de verbouwing coördineert en in het oog houdt. Zo willen zij ervoor zorgen dat u zo min mogelijk omkijken heeft naar dit bouwproject in uw woning. Kunt u niet wachten om het badkamerstucwerk te laten verwerken op de badkamermuren? Neem dan contact op met de stucdesigners voor een eerste gesprek om uw wensen te inventariseren.