Assortiment voor kinderkamer

Maakmijnkindblij is de specialist als het gaat om originele kinderartikelen, tegen verantwoorde prijzen en persoonlijke aandacht. Ons doel is om uw kind gelukkig te maken en daar werken wij iedere dag hard aan. Onze webshop heeft een ruim assortiment producten, met voor ieder kind wel iets passends. Wij leveren zo snel mogelijk, zodat uw kind bijna direct kan genieten van zijn of haar nieuwe speeltje en we leveren kwalitatief hoogwaardige producten, zodat u en uw kind er nog lang van kunnen genieten. Een van onze specialismes is de kinderkamer, want wij hebben een ruim assortiment voor de kinderkamer. Denk aan dekbedovertrekken, fleece dekens, gordijnen, decoraties en nog veel meer. En dat alles uitgevoerd in de stijl van de meest populaire film en televisie vriendjes van uw kind, zodat hij of zij heerlijk kan genieten in zijn kamer. Kijk snel rond in ons assortiment voor de kinderkamer, zodat ook u uw kind kunt verwennen!

Ruim assortiment voor de kinderkamer

Wij delen onze producten in aan de hand van het speelfiguur dat centraal staat. Zo kunt in ons assortiment voor de kinderkamer gemakkelijk het juiste product vinden. U selecteert eerst de stijl die u wilt, waarbij u ruim keuze heeft, bijvoorbeeld uit:

 • Disney Vaiana
 • Avengers
 • Verschrikkelijke Ikke
 • Dora Explorer
 • Disney Planes
 • Pokémon
 • Ninja Turtles
 • Teletubbies

En nog veel meer. En natuurlijk is ons hele assortiment voor de kinderkamer voorzien van een officiële licentie, zodat u zeker weet dat u de juiste producten in huis haalt. Per speelfiguur kunt u verder selecteren waar u naar op zoek bent. Dit kan aan de hand van de volgende categorieën:

 • Dekbedovertrek
 • Schoolspullen
 • Feestartikelen
 • Kinderkamer
 • Accessoires

De categorie dekbedovertrek spreekt natuurlijk voor zich: hier vindt u diverse dekbedovertrekken in de stijl van bijvoorbeeld Dora, de Ninja Turtles of Super Mario, ideaal voor in de kinderkamer. Veel van onze dekbedovertrekken zijn dubbelzijdig bedrukt, zodat u de bedrukking kunt afwisselen door het dekbedovertrek om te draaien. Bij de schoolspullen vindt u diverse producten die uw kind kan gebruiken op school. Denk bijvoorbeeld aan schriftjes, pennen en nog veel meer. Of wat dacht u van een prachtige drinkbeker? Allemaal prachtige opties om uw kind mee te verwennen en om hem ook op school te laten genieten van zijn favoriete vriendjes. Populair zijn ook onze feestartikelen. Hiermee kunt u ieder kinderfeestje opvrolijken, bijvoorbeeld met Brandweerman Sam ballonnen, Disney Cars feesthoedjes of Spongebob confetti. Hiermee maakt u ieder kinderfeestje compleet!

Bijzondere producten voor in de kinderkamer

De bijzonderste producten vindt u waarschijnlijk in ons assortiment voor de kinderkamer. Hier vindt u van alles om de kinderkamer mee op te vrolijken, met allerlei bijzonder producten. Zo hebben wij bijvoorbeeld diverse canvas schilderijen van Spongebob in ons assortiment voor de kinderkamer, of wat dacht u van een Spongebob fotolijst? Er zijn zat mogelijkheden om de kinderkamer op te vrolijken met de producten uit ons assortiment voor de kinderkamer. Ook bieden wij van veel figuren een fleecedeken aan, waarmee uw kind ook nog eens heerlijk warm blijft. Een van onze bijzonderste producten is een junior bed compleet uitgewerkt in de stijl van een van de televisie vriendjes van uw kind. Hiermee zal uw kind heerlijk slapen. En dat is nog niet alles. Zo vindt u bij onze accessoires ook nog diverse producten, zoals camping bestek, een douche spons of een strandlaken. Genoeg mogelijkheden dus om uw kind te verwennen, met zijn favoriete vriendjes. En weet u nog niet zeker waar u naar op zoek bent? Kijk dan gewoon eens rond in onze webshop voor inspiratie.