4 redenen voor een hippe toiletbril

Veel mensen nemen genoeg met een saaie, witte toiletbril, maar waarom kies je niet eens voor een wat anders? Met een toiletbril van Deto Seats heeft jouw toilet in een handomdraai een volledig eigen stijl. De brillen komen in diverse stijlen en met verschillende patronen en voldoen natuurlijk aan alle standaardeisen die je aan een goed exemplaar stelt. Ze zijn duurzaam, antibacterieel en eenvoudig te monteren. Waarom moet jij ook kiezen voor een hippe toiletbril?

  • Voor iedere situatie
  • Softclose systeem
  • Hulp bij installatie
  • Universeel

Een wc-bril van Deto past in ieder toilet en in elke badkamer. Wanneer je de badkamer zwart hebt ingericht, is een zwarte bril wel zo toepasselijk. Hetzelfde geldt voor een kleurrijk toilet, waar je bijvoorbeeld frisse lentekleuren naar voren laat komen. Door de bril in dezelfde stijl te gieten, vormt de ruimte één geheel. Een toiletbril met een leuk patroon past dus uitstekend in praktisch ieder huishouden. Een ander voordeel is het ‘Softclose systeem’. Maakt jouw bril veel lawaai wanneer je hem laat zakken, of beginnen de scharnieren te piepen? Met een Softclose systeem heb je daar geen last van. De bril gaat langzaam op en neer, waardoor geluidsoverlast beperkt wordt. Bovendien zorgt de rustige beweging dat de scharnieren niet onder druk komen te staan. Ze gaan dus heel lang mee. Het Softclose systeem is ideaal voor mensen met een groot huishouden, waar het toilet regelmatig gebruikt wordt. Het voorkomt overlast en zorgt dat de bril jarenlang meegaat. Ben je benieuwd naar het assortiment van Deto Seats? Neem dan eens een kijkje op de site. Op https://www.detoseats.nl/toiletbrillen/ vind je het volledige aanbod. Heb je vragen over één van de producten, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Zij helpen je graag bij het uitzoeken van een geschikte toiletbril.

Toiletbril installeren

Het installeren van een hippe toiletbril is eigenlijk heel eenvoudig. Bij Deto Seats vind je een korte video waarin precies uitgelegd wordt wat je moet doen. Eerst plaats je twee pluggen in de pot. Als het goed is, zijn de gaten hiervoor al geboord. Vervolgens plaats je twee beschermkapjes en laat je de bril zorgvuldig door de gaten zakken. De positie van de schroeven kun je bijstellen met een inbussleutel. Vervolgens verplaats je de aandacht naar de onderkant van de toiletpot. Daar zie je dat de bout van het scharnier uitsteekt. Je plaatst eerst een rubberen ring ter bescherming en vervolgens een zilveren ring voor stevigheid. Deze twee onderdelen draai je aan met een vliegmoer. Voordat je alles vastzet, is het verstandig even te controleren of de toiletbril goed gepositioneerd is. Hiermee voorkom je dat je de hele constructie weer uit elkaar moet halen om de bril te verstellen. Wil je weten hoe dit er in de praktijk uitziet? Ga dan naar bovenstaande site en bekijk de video. Je krijgt dan een duidelijk beeld bij de handelingen die je moet doen. Door een goede installatie voorkom je beschadigingen aan je toiletbril en ontloop je werk in een later stadium.

Goedkoop en universeel

Tot slot zijn hippe toiletbrillen vrijwel allemaal universeel. Dat wil zeggen dat ze op elke pot passen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat een product niet goed aansluit of gaat schuiven, zoals bij een handgemaakt exemplaar het geval kan zijn. Bekijk snel het uitgebreide assortiment van Deto Seats en kies een ontwerp dat precies bij je past. Je hebt je bestelling binnen no time in huis. Voor meer informatie over de artikelen, of de laatste weetjes uit de sector, lees je het interessante blog!